HUSK tilmelding til erfa-gruppe om biologisk bekæmpelse

Biologisk bekæmpelse og brug af biostimulanter er ikke ukendt land for danske gartnerier, men hvordan bruges de bedst? Husk at tilmelde dig den nye erfagruppe om biologisk bekæmpelse nu

Kravet om mere naturlig og bæredygtig produktion, samt adgang til færre kemiske plantebeskyttel­sesmidler, har sat fokus på brug af mikrobiologiske produkter og andre produkter, der har oprindelse i naturen eller naturlige produkter. Der er indenfor området kun begrænset praktisk erfaring, og for at få en bedre udnyttelse af mikro­biologiske produkter og biostimulanter, skal der udveksles viden og erfaring.

Oprettelse af en Erfa-gruppe indenfor emnet biopesticider har til formål at udveksle erfaringer i gruppen og bringe ny viden til gruppen.

Erfa-gruppen vil mødes hos deltagerne, hvor man ser på og diskuterer den praktiske anvendelse af biopesticider, samt får input via foredrag

Dansk Gartneri har via det Alternative Bekæmpelses udvalg under Dansk Gartneri og sammen med Gartnerirådgivningen oprettet en erfagruppe, som har til formål at dele erfaringer og få ny viden på området.

Invitation til erfagruppen følger her 

Plantesundhed