COLOURBOX3504186

Studentermedhjælper med flair for kommunikation, hjemmesider og SoMe

Er du en haj til digital kommunikation og har du flair for at skrive og optimere content til specifikke målgrupper? Så der det måske dig vi leder efter

Vores kommende studentermedhjælper skal primært hjælpe med det digitale arbejde i forbindelse med Dansk Gartneris sæsonkampagne. ’Sæson’ er en kampagne som markedsfører frugt og grønt til børnefamilier.
Du skal kunne formulere dig godt på skrift og kunne sætte dig ind i hvordan man lægger content op på diverse hjemmesider og på sociale medier. Det er ikke et must, at du ved specielt meget om frugt, grønt eller madlavning, men det er en fordel, hvis du har en idé om hvornår der er sæson for de forskellige frugter og grøntsager i Danmark. Forståelse for Google Analytics vil også være en fordel.

Vi forestiller os at du er studerende på en IT-, Medie- eller kommunikationsuddannelse.

Arbejdsopgaver:
• Idégenerering og opdatering af egne opslag på Sæsons Facebookside
• Udførelse af SEO opgaver på sæson.dk efter liste fra vores mediebureau og din eventuelle ind-sigt fra Google Analytics.
• Opdatering af www.sæson.dk gennem Umbraco
• Oprettelse af nyhedsbreve og madplaner i MailChimp
• Let billedredigering i Photoshop CC
• Forefaldende opgaver for Dansk Gartneris politiske sekretariat som f.eks. hjælp til at pakke breve og opdatere Exel- filer.
• Forsendelse af plakater og andre materialer fra Sæson

Praktiske oplysninger
Du vil være tilknyttet Dansk Gartneri, som er en lille erhvervspolitisk organisation, der arbejder for at sikre det danske gartnerierhverv gode vilkår. Vi har kontor sammen med Landbrug & Fødevarer på Axelborg.

Arbejdstiden aftales alt efter behov og muligheder, men vil ligge på ca. 15 timer ugentligt med mulighed for flere timer i nogle perioder som f.eks. i sommerferien. Arbejdstiden skal så vidt muligt ligge mellem 8.00 og 16.00 og du skal have mulighed for at starte starten af januar 2018. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til oktober 2018.

Er det noget for dig?
Hvis jobbet her lyder som noget for dig, modtager Katri Justesen gerne ansøgning og CV på kfju@danskgartneri.dk. Skriv ”studentermedhjælper i emnefeltet”. Har du spørgsmål er du velkom-men til at ringe til Katri, på tlf.33394664. Ansøgningsfristen er d.27. november 2017.