Foto: Colourbox.com

Tilskud til minivådområde

I perioden 1. februar – 3. april er det muligt at søge om 100 procent tilskud til etablering af minivådområder. Et team af oplandskonsulenter tilbyder gratis rådgivning om etableringen.

Et minivådområde er et virkemiddel, der renser drænvandet for kvælstof og fosfor, inden det ledes ud i vandmiljøet. I vejledningen til ordningen kan du læse mere om, hvad et minivådområde er, hvor det er muligt at placere minivådområder og om de krav, der er til ansøgerne.

Vedledning om minivådområder

Oplandskonsulenterne er et landsdækkende team af konsulenter, der tilbyder gratis rådgivning om alle de kollektive virkemidler, der findes til reduktion af kvælstof. Overvejer du at søge om tilskud til at anlægge et minivådområde på din bedrift, har du mulighed for at få gratis rådgivning.

Læs mere om, hvad oplandskonsulenterne kan hjælpe dig med på oplandskonsulenternes hjemmeside www.oplandskonsulenterne.dk og i vejledningen.  Vær opmærksom på, at det er et krav i ordningen, at du har vedhæftet en erklæring fra en oplandskonsulent.

Landbrugsstyrelsen har offentliggjort et kort, hvor du kan se, om der er mulighed for at etablere et minivådområde i dit område. På udpegnings-kortet kan du se, om dine arealer egner sig til at blive minivådområder, og du dermed kan få tilskud

Udpegnings-kortet for vådområder
Miljø
Støtteordning