Få svar på alle spørgsmål om konditionalitet

Fra 2023 gælder der nye krav om konditionalitet, som afløser de hidtidige krav til krydsoverensstemmelse. På et online informationsmøde den 14. oktober 2022 fortæller Landbrugsstyrelsen mere om kravene, og du får mulighed for at stille spørgsmål til styrelsens fageksperter.

Reformen af EU’s landbrugspolitik træder i kraft den 1. januar 2023. Kommissionen har godkendt Danmarks CAP-plan, og Landbrugsstyrelsen er i gang med at skrive bekendtgørelsen om konditionalitet, som forventes sendt i høring i løbet af efteråret.

Mens bekendtgørelsen kommer på plads, præsenterer Landbrugsstyrelsen de kommende krav på styrelsens hjemmeside. Denne side opdateres løbende. 

Kom med til webinar
Webinaret henvender sig til jordbrugere og konsulenter og har til formål at give faglig vejledning i de nye krav om konditionalitet.

På mødet kan du blandt andet høre om:

  • Ændringerne fra krydsoverensstemmelse til konditionalitet
  • De nye GLM-krav, herunder information om brug af satellitter til kontrol
  • Overtrædelser og mulige sanktioner

Webinaret foregår fredag den 14. oktober 2022 kl. 9.30-12.00.

Webinaret foregår online, så du kan deltage hjemmefra via en computer, tablet eller telefon med mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Sådan tilmelder du dig 
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Når du tilmelder dig, skal du skrive dit navn, e-mailadresse og virksomhed. Så snart du er tilmeldt, får du en kvitteringsmail med et link, som giver adgang til webinaret og mulighed for at stille skriftlige spørgsmål.

Webinaret optages, hvis du er forhindret
Landbrugsstyrelsen optager webinaret og lægger det på styrelsens hjemmeside, så du kan se det fulde webinar, hvis du ikke selv kan deltage. 

EU
Miljø
Lovgivning
Frilandsgartnerier