Af Marianne Kjær / Afdelingskoordinator
Grøn Gastronomisk Inspirationstur
Den 27. september inviterer Frugtformidlingen frugt- og grøntavlere til inspirationsdag om plantebaseret mad.
Arrangementet afholdes rundt om i København og byder på spændende besøg hos alt fra tagfarmen ØsterGRO til plantebistroen Baka d'busk. Undervejs vil der være indlæg ved en række frontløbere inden for grøn mad, herunder udviklingschef i Meyers Køkken Sanne Venlov, tidligere Michelin-kok Jens Vestergaard Jensen og generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening Rune Dragsdahl.
Omdrejningspunktet for inspirationsturen er plantebaseret mad, og her vil der være mulighed for at lære mere om bæredygtighed, trends og tendenser, politiske og praktiske udfordringer m.m.
Læs mere og tilmeld dig på Frugtformidlingens hjemmeside. Vær opmærksom på, at der kun er 40 pladser.
Hvis du har spørgsmål til inspirationsdagen, så kontakt Trine Krebs fra Frugtformidlingen på telefon 26 71 32 54 eller via e-mail til trine@frugtformidlingen.dk.
Arrangementet er støttet af Produktionsafgiftsfonden for Frugt og Gartneriprodukter.
Foto: Henning Thomsen, ”An evening at Stedsans on ØsterGro”, CC BY 2.0