GUDP er åben

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram har nu åbnet for to ansøgningsrunder med ansøgningsfrist i september 2018.

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) er en national ordning, som støtter projekter, der fremmer grøn og økonomisk bæredygtighed i den danske jordbrugs- og fødevaresektor og samtidig løser klima- og miljømæssige udfordringer.

Der er en pulje på ca. 96 mio. kr. til ordinære GUDP-ansøgninger. Her er ansøgningsfristen den 6. september 2018 kl. 12.00. Læs mere på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Derudover er der en pulje på 25 mio. kr. til fremme af grøn bioraffinering. Denne runde har ansøgningsfrist den 18. september 2018 kl. 12.00. Se nærmere på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Kom til informationsmøde om GUDP
Den 16. august 2018 kl. 10.00-15.00 inviterer GUDP til informationsmøde ved Food Innovation House i Vejle. Der vil være oplæg om den igangværende ordinære ansøgningsrunde, inspirationsoplæg fra igangværende projekter samt mulighed for at se faciliteterne hos Food Innovation House.

Derudover vil der være mulighed for dialog og sparring med GUDP-sekretariatet om projektideer til både den ordinære ansøgningsrunde og bioraffineringsrunden samt networking.

Tilmelding sker ved at følge linket på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Støtteordning
Miljø