Hør mere om de nye arealbaserede bioordninger

Hør mere om de nye arealbaserede bioordninger i den nye landbrugsreform, der træder i kraft den 1. januar 2023, på to webinarer den 3. oktober og den 5. oktober. Webinarerne foregår online, så du nemt kan deltage hjemmefra.

Den nye landbrugsreform træder i kraft i 2023, og en række arealtilskudsordninger åbner for ansøgning den 1. februar 2023.

På to online informationsmøder (webinarer) i oktober vil Landbrugsstyrelsen fortælle mere om de nye bioordninger økologisk arealstøtte (samt den eksisterende LDP-ordning økologisk arealtilskud), ekstensivering med slæt, planter, biodiversitet og bæredygtighed samt miljø- og klimavenligt græs.

Du kan høre mere om, hvem der kan søge ordningerne, hvor stort det supplerende arealtilskud er, hvad formålet med ordningerne er, detaljer i ordningerne, eksempler og meget andet.

Landbrugsstyrelsens hjemmeside kan du læse mere om den kommende landbrugsreform og de nye bioordninger. Styrelsen anbefaler, at du læser om bioordningerne på hjemmesiden og ser eller genser webinaret om arealtilskudsordninger fra 2023, der blev afholdt den 29. juni 2022.

Webinar om bioordninger, del 1 
Til dette webinar kan du høre om bioordningerne:  

  • Økologisk arealstøtte (bioordning) og den eksisterende ordning økologisk arealtilskud (LDP)
  • Ekstensivering med slæt 

Webinar om bioordninger del 2
Til dette webinar kan du høre om bioordningerne: 

  • Planter
  • Biodiversitet og bæredygtighed
  • Miljø- og klimavenligt græs

Tid og sted
Webinarerne kommer til at foregå mandag den 3. oktober 2022 kl. 14.00-15.30 (del 1) og onsdag den 5. oktober 2022 kl. 9.30-12.00 (del 2).

Webinarerne foregår online, så du kan deltage hjemmefra via en computer, tablet eller telefon med mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Sådan tilmelder du dig 
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig:

Webinarerne optages, hvis du er forhindret
Landbrugsstyrelsen optager webinarerne og lægger dem på styrelsens hjemmeside, så du kan se de fulde webinarer, hvis du ikke kan deltage.

EU
Miljø
Økologi
Frilandsgartnerier
Landdistriktsprogrammet