Hør om det nye etableringstilskud til unge landbrugere og gartnere

Ansøgningsrunden for Etableringsstøtte til unge landbrugere og gartnere åbner den 2. februar 2023, og i den forbindelse afholder Landbrugsstyrelsen et online informationsmøde (webinar) om ordningen og ansøgningsrunden.

Etableringsstøtte til unge landbrugere og gartnere har til formål at styrke de unges mulighed for etablering og fastholdelse og dermed generationsskifte i disse brancher. Tilskuddet skal polstre økonomien med en forhøjet egenkapital på tværs af driftsgrenene i erhvervet. 

På webinaret kan du blandt andet høre om følgende: 

  • Krav til dig som ansøger
  • Hvad du som ansøger skal være opmærksom på
  • Hvordan du udfylder ansøgningsskemaet
  • Forskellen på den tidligere flerårige ordning Unge nyetablerede landbrugere og den nye projektstøtteordning Etableringsstøtte til unge landbrugere og gartnere.

Derudover har du mulighed for at stille spørgsmål på mødet og indsende spørgsmål på forhånd. 

Tid og sted
Mødet finder sted fredag den 3. februar kl. 10.00-11.30. Webinaret foregår online, så du kan deltage hjemmefra via en computer, tablet eller telefon med mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Sådan tilmelder du dig
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig via dette link

Når du tilmelder dig, skal du skrive navn, e-mailadresse og virksomhed. Så snart du er tilmeldt, får du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til webinaret. Hvis du ikke modtager mailen, kan du se, om mailen ligger under ’’reklame’’, ’’uønsket mail’’ eller ’’spam’’ i dit e-mailprogram.

Sådan deltager du
Når du tilmelder dig mødet, modtager du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til information om webinaret. Dagen før mødet vil du modtage en påmindelsesmail med det samme link. 

Webinaret optages, hvis du er forhindret i at kunne deltage.

Læs mere om Etableringsstøtte til unge landmænd og gartnere på Landbrugsstyrelsens hjemmeside

Støtteordning