Sæson faktaark

Inspiration til dine kunder

Sæson har masser af materiale, som kan anvendes i gårdbutikker, blandt andet inspirationsark, som du nemt selv kan printe.

Dansk Gartneri står bag den velkendte Sæson kampagne, som er finansieret med støtte fra EU samt Produktionsafgiftsfonden.

Formålet med kampagnen er at øge forbruget af frisk frugt og grønt blandt danskere og særligt børnefamilier. Kampagnebudskaberne markedsføres primært via digitale platforme, som for eksempel sæson.dk, nyhedsbreve og Facebook.

Som en del af kampagnen udarbejdes også nogle materialer, som eventuelt kan bruges til at dele ud til kunderne i gårdbutikkerne.


Materialer fra Sæson til dig og dine kunder

  • www.sæson.dk finder du mere end 600 professionelle udviklede opskrifter lige til at printe og dele ud til dine kunder.
  • 20 forskellige fakta- og inspirationsark med udvalgte frugter og grønsager til at printe og dele ud til dine kunder. Alle ark kan downloades og printes via dette link
  • Små grønsagsplakater med billeder af sæsonens danske grønsager til dine kunder. Plakaterne er gratis og kan bestilles hos Julie på juek@danskgartneri.dk

 

Spørgsmål eller bestillinger af ovenstående materialer: Julie Karlsen, mail juek@danskgartneri.dk , telefon 33 39 46 64.

Fødevarer
Markedsføring
Sæson kampagne
Frugt og grønt