Invitation til Plantetopmøde

Kom til Plantetopmøde i august. Her får grøntsagproducenter mulighed for at møde og lave aftaler med professionelle madhåndværkere og indkøbere.

Plantetopmødet matcher på forhånd de tilmeldte køkkener med en række relevante grøntsagsproducenter. Dermed får alle køkkener en skræddersyet matchmaking med dem, som kunne være en ny samarbejdspartner. Alle producenter får et bord til udstilling af egne varer. Målet er at styrke samarbejdet og øge salget af lokale danske grøntsager til foodservicesektoren.

Dagen byder også på inspirerende talks om nytænkende samarbejdsmodeller mellem producenter og køkkener samt ny viden om planteproteiner og fremtidens grønne menuer.

Bag plantetopmødet står FOOD, Landbrug & Fødevarer, Danmarks Restauranter og Caféer, HORESTA samt Hotel- og Restaurantskolen.

Arrangementet afholdes mandag den 23. august kl. 10.00-17.00 på Hotel- og Restaurantskolen, Kjeldsgårdsvej 1, 2500 Valby.

Mange producenter har allerede tilmeldt sig, men du kan stadig nå det. Alle producenter uanset størrelse, dyrkningsform og metoder kan deltage – der er køkkenmatches til alle. Arrangementet er gratis.

Tilmeld dig til projektleder Trine Krebs på telefon 26 71 32 54 eller trine@thefoodproject.dk senest den 27. juni.

Læs mere i invitationen.

Plantetopmødet er støttet af Promilleafgiftsfonden for frugtavlen og gartneribruget. 

Markedsføring
Fødevarer
Frugt og grønt
Frilandsgartnerier
Væksthusgrøntsagssektoren