Kommunikationschef til sekretariatet søges

Du har politisk tæft. Du tænker analytisk og strategisk. Du har flere års erfaring med politisk rådgivning og et stort netværk – eller du er et nyt talent med blod på tanden.

Vil du gerne sætte dit præg på den politiske dagsorden på vegne af gartneribranchen? Tror du ligesom os på, at godt politisk håndværk kan gøre en forskel i den virkelige verden? Og vil du være med til at sikre gode rammer, så Danmark fortsat kan producere og udvikle klimaeffektive gartneriprodukter? Så har du nu chancen for at prøve kræfter med at arbejde i en erhvervsorganisation, hvor krydsfeltet mellem politik, presse og erhverv dagligt skaber en dynamisk og spændende hverdag.

Det handler om at få interesserne omkring danske gartneriers rammebetingelser højt på den politiske dagsorden. Som vores nye kommunikationschef og public affairs-rådgiver skal du bidrage til og have selvstændigt ansvar for større PA-projekter såvel som håndtering af de hyppige dagsaktuelle sager. Dine vigtigste opgaver er at:

  • Yde politisk rådgivning
  • Medvirke til at lave politiske udspil og analyser i samarbejde med foreningens direktør og bestyrelse
  • Identificere relevante stakeholders – både internt og eksternt – og have kontakt til dem
  • Arbejde for en fortsat stærk politisk interessevaretagelse – altid med et tydeligt medlemsfokus

Du har flere års erfaring med public affairs, hvor du har vist, at du har udpræget politisk tæft, og at du tænker analytisk og strategisk. Du kan også være et nyt talent med appetit på at blive en del af et fagligt stærkt miljø, hvor der er højt til loftet og højt humør. Vi forestiller os desuden, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for samfundsvidenskab og/eller kommunikation og er fortrolig med at arbejde i en politisk styret organisation, hvor de politiske ambitioner er til at få øje på.

Der er ansøgningsfrist den 3. januar 2024 med tiltrædelse den 1. marts 2024 eller tidligere. Samtaler afholdes i uge 2. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Peter Larsen-Ledet på telefon 22 16 77 14.

Læs det fulde jobopslag og send din ansøgning ved at følge dette link.