Ny miljørådgiver ansat i HortiAdvice

Trine Andersen er pr. 1. september 2021 blevet ansat som miljørådgiver i HortiAdvice med det formål at hjælpe væksthusgartnerier med miljøspørgsmål.

Fremover vil det være muligt at få hjælp med miljøspørgsmål. Det kan være i forbindelse med en dialog med kommunen om miljørelaterede emner eller ved spørgsmål relateret til gartneriets miljøforhold. Trine Andersen kan også hjælpe med at udarbejde miljøansøgninger til kommunen, for eksempel ansøgning om spildevandstilladelse.

Trine har i en årrække beskæftiget sig med miljøforhold i affaldsbranchen og har stor erfaring i dialog med kommuner og øvrige miljømyndigheder om diverse miljøforhold.

Kontakt gerne Trine på telefon 21 65 11 35 eller via e-mail til trin@hortiadvice.dk, hvis du står med en konkret miljøhenvendelse fra din kommune, som du gerne vil have hjælp til at komme videre med.

Hjælp fra Trine vil i første omgang være et gratis tilbud til alle gartnerier, der er medlem af Dansk Gartneri. Vi gør det som et led i bestræbelserne på at komme i mål med miljøopgaven. 

Pesticider
Spildevand
Miljø