Online informationsmøde om Økologisk investeringsstøtte 2021

Hør, hvilke teknologier du kan få tilskud til, og hvad der skal til for at komme i betragtning, og få hjælp til at udfylde din ansøgning på et online informationsmøde den 21. april 2021.

Ordningen Økologisk investeringsstøtte har til formål at bidrage til produktivitetsforbedring i forskellige økologiske produktionsgrene ved for eksempel at øge effektiviteten, det økologiske areal eller produktionen for den enkelte økologiske jordbrugsbedrift.

Ansøgningsrunden for Økologisk investeringsstøtte 2021 åbner torsdag den 29. april 2021, og i den forbindelse afholder Landbrugsstyrelsen et informationsmøde om ordningen og ansøgningsrunden. 

Mødet bliver afholdt som et online informationsmøde (webinar), så alle kan deltage i mødet hjemmefra via deres computer, tablet eller telefon. Mødet finder sted onsdag den 21. april kl. 9.30-11.30.

På mødet kan du blandt andet høre om følgende: 

  • Hvilke teknologier kan du opnå tilskud til?
  • Hvad skal du som ansøger og tilsagnshaver være opmærksom på?
  • Hvordan skal du udfylde ansøgningsskemaet?

Derudover har du også mulighed for at stille spørgsmål på mødet. 

Følg linket for at tilmelde dig til mødet.

Når du tilmelder dig mødet, modtager du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til information om webinaret. Via linket kan du også indsende spørgsmål forud for mødet. 

Økologi
Tilskudsordninger
Frilandsgartnerier
Væksthusgrøntsagssektoren