Foto: Colourbox

Vil du være en del af holdet?

Dansk Gartneri søger en seniorkonsulent, som brænder for frugt og grønt, blomster og planter samt har interesse for og viden om lovgivningen inden for miljø og plantebeskyttelse og -sundhed. Du kan formidle dine budskaber i både ord og tal, arbejde selvstændigt og samtidig være en del af et stærkt hold.

Du får et selvstændigt job, hvor vi regner med, at du selv kan løbe med bolden, men hvor vi også står klar til at støtte dig, dele viden og arbejde sammen. Omdrejningspunktet for stillingen er plantebeskyttelse og pesticider, plantesundhed og herkomstkontrol, fødevarer og fødevaresikkerhed samt miljø, bæredygtighed og emballage, men du vil også blive involveret i andre af de politikområder, som vi beskæftiger os med. Opgaverne vil blandt andet omfatte at:

  • Holde dig løbende orienteret om politikområderne i medier, netværk, EU m.v.
  • Opbygge og udbygge faglige og politiske netværk
  • Vurdere konsekvenser af lov- og politikændringer på gartneriområdet
  • Udarbejde oplæg til løsninger og medvirke i drøftelser og forhandlinger om de politiske udfordringer for gartnerierhvervet
  • Løbende kommunikere i relevante medier og møder for medlemmer, bestyrelse m.m. om konsekvenser af løsninger og ændringer i rammevilkårene og eventuelle resultater af vores indsatser
  • Være central sparringspartner for Væksthusgrøntssagssektoren og Udvalget for Frugt og Grønt

En kandidat kan være jordbrugsakademiker, biolog eller agrobiolog eller have en naturvidenskabelig baggrund. Du anser forskning og udvikling inden for plantebeskyttelse, plantesundhed og miljø som vigtig, fordi det kan ændre folks liv til det bedre.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Peter Larsen-Ledet på telefon 22 16 77 14.

Læs det fulde jobopslag og send din ansøgning ved at følge dette link.