Webinar om ansøgning og indberetning i Tast selv

Ansøgningsrunden for tilskud til arealer åbner den 1. februar 2023, og der er er ansøgningsfrist den 21. april. 2023. Landbrugsstyrelsen inviterer til webinar den 31. januar 2023 med fokus på IT.

I perioden den 24.-26. januar 2023 afholder Landbrugsstyrelsen Landbrugsseminar 2023 rundt om i landet, hvor omdrejningspunktet er de nye tilskudsordninger og regler i 2023. Der er dog også nye tiltag i Tast selv, og derfor holder styrelsen et webinar den 31. januar 2023 med fokus på IT-delen af ansøgningsrunden.

Kom med til webinar
Webinaret henvender sig til dig, der skal ansøge og indberette i selvbetjeningssystemet Tast selv. Webinaret bliver afholdt som et online informationsmøde, hvor du deltager hjemmefra via en computer, tablet eller telefon med mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

På webinaret kan du høre om for eksempel:

  • Nyt i Markkort, Fællesskema 2023 og Gødningskvote- og efterafgrødeskemaet 2023
  • Økologiskemaet – et nyt indberetningssystem for økologer

Tid og sted
Webinaret foregår tirsdag den 31. januar 2023 kl. 09.00-11.30.

Tilmelding
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig via dette link

Når du tilmelder dig, skal du skrive navn, e-mailadresse og virksomhed. Så snart du er tilmeldt, får du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til information om webinaret. Hvis du ikke modtager mailen, kan du se, om mailen ligger under ’’reklame’’, ’’uønsket mail’’ eller ’’spam’’ i dit e-mailprogram.

Når du tilmelder dig mødet, modtager du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til information om webinaret. Dagen før mødet vil du modtage en påmindelsesmail med det samme link.

Webinaret optages.

Læs mere om Tast selv på Landbrugsstyrelsens hjemmeside

Tilskudsordninger