Danmark bliver partnerland for IPM Essen 2018

Som partnerland får den danske gartnerisektor ekstra international opmærksomhed, når IPM Essen 2018 afholdes den 23.-26. januar 2018.

Danmark er blevet officielt partnerland for IPM Essen 2018, som finder sted den 23.-26. januar 2018. Dette giver ekstra muligheder for markedsføring af danske produkter.

Partnerskabet annonceres under mottoet ”Let’s go green – together”. Partnerskabsmodellen startede i 2017 og ikke overraskende med Holland som første partner. Det er dog en klar anerkendelse af det danske gartnerierhverv at blive tilbudt partnerskabet i 2018.

Den officielle åbning kommer til at foregå under både tysk og dansk flag, og Floradania Marketing har anmodet Udenrigsministeriet i Danmark om at undersøge muligheden for deltagelse af et medlem af kongehuset. Desuden har Floradania Marketing fået tilsagn fra Udenrigsministeriet om, at der kommer en person derfra og fortæller om energioptimering under arrangementet ”International Horticulture Forum”, som afholdes i forbindelse med messen.

Blomster
Markedsføring