Generalforsamling i Dansk Gartneri 2022

Dansk Gartneri har besluttet at udskyde sin generalforsamling fra den 24. februar 2022 til den 31. marts 2022. Samtidig flyttes arrangementet til Severin Kursuscenter i Middelfart.

I lyset af den seneste udvikling i coronapandemien i Danmark og de deraf følgende restriktioner er det blevet besluttet at udskyde Dansk Gartneris generalforsamling til torsdag den 31. marts 2022 kl. 16.00. Samtidig flyttes arrangementet til Severin Kursuscenter i Middelfart. Det er vores håb, at det til foråret vil være muligt at samle medlemmer af Dansk Gartneri samt politikere, embedsfolk, samarbejdspartnere og andre interesserede til en inspirerende dag i gartneriets tegn.

Fødevareminister Rasmus Prehn er således blevet inviteret til til at deltage med et indlæg om gartnerierhvervet, og ligeledes skal der være valg til formandskabet.

Undervejs vil Dansk Gartneri i øvrigt uddele priserne Årets Gartner 2022 og eventuelt Dansk Gartneris Innovationspris for at hylde projekter og aktiviteter til gavn for gartnerisektoren samt den helt ekstraordinære indsats. Vi opfordrer i den forbindelse vores medlemmer til at indstille kandidater ved at indsende begrundede forslag skriftligt til Dansk Gartneri senest den 1. januar 2022. Læs mere i ”Indstil kandidater til Dansk Gartneris hæderspriser”.

Som altid foregår generalforsamlingen i forbindelse med Grøn Dag, hvor gartneribranchens forskellige sektorer afholder deres årsmøder efter frokosttid. I Dansk Gartneri håber vi, at mange medlemmer og andre inviterede vil deltage i årets generalforsamling.

Foto: Severin Kursuscenter

Grøn Dag