Generalforsamling i Dansk Gartneri

Mød blandt andre gartnerierhvervets ministre samt kultursociolog og trendrådgiver Emilia van Hauen, når Dansk Gartneri afholder generalforsamling den 1. marts 2018 på Hotel Nyborg Strand.

Traditionen tro vil gartnerisektoren være samlet på Hotel Nyborg Strand, når Dansk Gartneri afholder sin årlige generalforsamling den 1. marts 2018 kl. 16.00.

Både miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen og energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt har givet tilsagn om at deltage med indlæg om gartnerierhvervet, og efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål til begge ministre.

Ligeledes vil der inden generalforsamlingen være et indlæg med titlen “Mellem det digitale og naturen” ved kultursociolog og trendrådgiver Emilia van Hauen, der har stor indsigt i at fortolke og formidle tidens tendenser.

Derudover skal der være valg til formandskabet for Dansk Gartneri. Jørgen K. Andersen fra Gartneriet Thoruplund og Søren Flink Madsen fra Yding Grønt genopstiller efter opfordring til posterne som henholdsvis formand og næstformand i en ny periode. Der er ingen modkandidater.

Undervejs vil Dansk Gartneri desuden uddele prisen Årets Gartner 2018 for at hylde projekter og aktiviteter til gavn for gartnerisektoren.

Som altid foregår generalforsamlingen i forbindelse med Grøn Dag, hvor gartneribranchens forskellige grene afholder deres årsmøder tidligere på dagen.

I Dansk Gartneri håber vi på at se mange medlemmer og andre inviterede til årets generalforsamling.

Foto: Stig Feodor Nielsen, GartneriRådgivningen

Grøn Dag