Forløbet ”Unge spirer”

SEGES Innovation, Frej samt Landbrug & Fødevarer tilbyder 40 unge gartnere og landmænd at være med i et forløb om proteinafgrøder og afsætning.

Danske planteproteinafgrøder kan blive et væksteventyr for Danmark, men det kræver handling og afsætning. Derfor samler SEGES Innovation, Frej samt Landbrug & Fødevarer nu 40 unge gartnere og landmænd, der brænder for at dyrke planteprotein.

Forløbet kaldes ”Unge spirer”, dels fordi det er målrettet unge gartnere og landmænd, dels fordi målet er, at ny forretning skal spire. Proteinafgrøder bliver vigtigere og vigtigere i tid med fokus på klima og plantebaseret kost, og der er mange interesserede aftagere, både blandt fødevarevirksomheder og i dagligvarehandel og foodservice.

De 40 deltagere inviteres til to workshops, hvor en række eksperter vil fortælle om planteproteinafgrøder, værdikæder og god forretning. Samtidig får deltagerne mulighed for at udveksle erfaringer og ideer. De to workshops afholdes henholdsvis den 16. juni på Ravnholt Gods/Egeskov Slot og den 27. oktober på Åben Bryggeri i København.

Læs mere og tilmeld dig på Gode Råvarers hjemmeside.

Klima
Forskning og innovation
Fødevarer
Frugt og grønt
Frilandsgartnerier
Væksthusgrøntsagssektoren