Møde om implementeringssamarbejdet om Erhvervspuljen

I marts blev der er etableret et tværgående implementeringssamarbejde om Erhvervspuljen. Samarbejdet skal understøtte en effektiv og målrettet implementering og udbrede information om puljen.

Erhvervspuljen skal bidrage til energieffektivisering og grøn omstilling af især det fossile energiforbrug i virksomheder. Tilskud gives blandt andet til udskiftning af kedel med varmepumpe, udskiftning af belysning med LED og energioptimering af procesanlæg. Den samlede pulje er på knap 4 mia. kr. og løber i perioden 2020-2029.

Energistyrelsen holder sit andet møde i implementeringssamarbejdet online den 13. august kl. 10.00-12.00. På mødet vil Energistyrelsen give en status på udmøntningen af puljen samt fortælle om, hvilke tiltag der er blevet gjort for at gøre det lettere at søge. Derudover vil der som udgangspunkt være oplæg fra to brancheorganisationer om deres erfaringer med puljen samt to inspirationsoplæg om projekter, der har fået tilsagn.

Mødet er relevant for virksomheder, som overvejer at søge om støtte fra Erhvervspuljen, og som ønsker at høre mere om de foreløbige erfaringer med puljen. Hidtil har puljen vist sig at være ganske interessant og relevant at søge for væksthusgartnerierne.

Tilmelding
Send en mail med navn og organisation til Line Jensen senest kl. 14.00 den 6. august. På baggrund af tilmelding fremsendes det fulde program og link til onlinemødet forud for mødet. 

Læs mere om erhvervspuljen på Energistyrelsens hjemmeside.

Energi
Klima
Tilskudsordninger